ARDEZIE IN TIMISOARA

Ardezie in Timisoara este o piatra naturala de origine sedimentară, formată din argilă cu granule fine si cenusi vulcanice, întărită din cauza presiunii si a temperaturilor inalte in urma cu 400 – 500 milioane de ani. Modul de formare duce la o stratificare care permite spargerea în foi subțiri fără mari eforturi.

Are o rata foarte scazuta de absorbtie (sub 0.4%). Culoarea, relativ uniforma, nu exclude o mare varietate te tonuri: diferite nuanțe de gri, verde,rosu, chiar albastru-violet. S-a folosit în trecut la fabricarea tăblițelor pentru școlarii începători. Este un material clasic, absolut natural, poate cel mai vechi material folosit pentru acoperișuri, la confecționarea unor plăci izolante sau ca dale pentru pardoseli .El continuă să fascineze, rămânând în topul preferințelor arhitecților care îl propun cu bucurie pentru lucrări exclusiviste: acoperișuri, fațade, pavaje exterioare sau interioare.

Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este obligatoriu impermeabilizarea suprafetelor de piatra.

CERE OFERTA !

Ardezie Black Calibrated

Ardezie Black Calibrated este un melanj spectaculos de negru indraznet si modern combinat cu textura naturala, ce o face potrivita in orice context. Rezistenta la intemperii, se potriveste perfect atat la interior cat si la exterior pentru terase, gradini sau trotuare.

 

Ardezie Black Calibrated Roofing

Ardezie Black Calibrated Roofing este un model de placaj de ardezie creat special pentru acoperisuri, folosit in acest scop inca din antichitate.

Ardezie Grey Green

Ardezie Grey Green in nuante placute de gri-fum, este o alegere ideala atat la interior cat si la exterior pentru terase, gradini, alei, foisoare.

Ardezie Lesvos Panel

Ardezie Lesvos Panel e remarca printr-o structura masiva si o gama coloristica de bej si maro armonizata perfect pentru a creea o ambianta unica. Este potrivita atat pentru stilul modern cat si pentru cel rustic-traditional.

 

Ardezie Meteora

Ardezie Meteora aduce un aer modern prin cromatica de gri-antracit sau gri-albastrui. Este o piatra naturala rezistenta la intemperii, usor de incadrat in orice spatiu, de la clasic la ultra-modern.

Ardezie Montauk Black Natural

– un negru indraznet si modern combinat cu textura naturala, ce o face potrivita in orice context. Rezistenta la intemperii, se potriveste perfect atat la interior cat si la exterior pentru terase, gradini sau trotuare.

Ardezie Sikis Neregulata

Ardezie Sikis Neregulata este o alegere potrivita pentru un design rustic si natural. Poate fi inclusa si in ambiante clasice datorita nuantelor calde de miere bej-aurie si pamant.

 

Ardezie Rhodos Filleto

Ardezie Rhodos Filleto este o alegere potrivita pentru un design modern si elegant. Poate fi inclusa si in ambiante clasice datorita nuantelor calde de bej-chihlimbar si gri cu sclipiri cristaline.

Ardezie Meteora Neregulata

Ardezie Meteora Neregulata aduce un aer modern prin cromatica de gri-antracit sau gri-albastrui. Este o piatra naturala rezistenta la intemperii, usor de incadrat in orice spatiu, de la clasic la ultra-modern.

Ardezie Meteora Stenari

Ardezie Meteora Stenari aduce un aer rustic prin dimensiunile asimetrice si masive si prin nuantele de gri-antracit sau gri-albastrui. Este o piatra naturala rezistenta la intemperii, usor de incadrat in orice spatiu, de la clasic la ultra-modern.

 

Ardezie Rusty placaj

Ardezie Rusty placaj este o combinatie indrazneata de gri-fumuriu si nuante ruginii care aduce stil si eleganta in orice design. Rezistenta la intemperii, se potriveste perfect atat la interior cat si la exterior pentru soclu sau gard.

Ardezie Sikis Stenari

Ardezie Sikis Stenari este o alegere potrivita pentru un design rustic si natural. Poate fi inclusa si in ambiante clasice datorita nuantelor calde de miere bej-aurie si pamant.

Ardezie Rusty

Ardezie Rusty este o combinatie indrazneata de gri-fumuriu si nuante ruginii care aduce stil si eleganta in orice design. Rezistenta la intemperii se potriveste perfect atat la interior cat si la exterior pentru gradini, terase, alei sau foisoare.

Ardezie Neregulata Rodos

Ardezie Neregulata Rodos este o alegere potrivita pentru un design modern si elegant. Poate fi inclusa si in ambiante clasice datorita nuantelor calde de bej-chihlimbar si gri cu sclipiri cristaline.

Ardezie Neregulata Desert Brown

Desert Brown placaj este o alegere potrivita pentru un design modern si elegant. Poate fi inclusa si in ambiante clasice datorita nuantelor calde de gri-brun .

Ardezie Velvet Maro

Ardezie Velvet Maro ste o alegere potrivita pentru un design modern si elegant. Poate fi inclusa si in ambiante clasice datorita nuantelor calde de maro-roscat si a textrurii catifelate.

Ardezie Terra Lava Panel

Ardezie Terra Lava Panel are un design spectaculos de negru indraznet si modern combinat cu textura naturala ce o face potrivita in orice context. Rezistenta la intemperii, se potriveste perfect atat la interior cat si la exterior pentru soclu sau gard.

 

Ardezie Rusty fileto

Ardezie Rusty fileto este o combinatie indrazneata de gri-fumuriu si nuante ruginii care aduce stil si eleganta in orice design. Rezistenta la intemperii, se potriveste perfect atat la interior cat si la exterior pentru soclu sau gard.

Ardezie Rusty Panel

Ardezie Rusty Panel se remarca printr-o o combinatie indrazneata de gri-fumuriu si nuante ruginii care aduce stil si eleganta in orice design. Rezistenta la intemperii, se potriveste perfect atat la interior cat si la exterior pentru soclu sau gard.

Ardezie fileto Terra Lava

Ardezie Terra Lava fileto 8x20x1 cm are un design spectaculos de negru indraznet si modern combinat cu textura naturala ce o face potrivita in orice context. Rezistenta la intemperii, se potriveste perfect atat la interior cat si la exterior pentru soclu sau gard.

Ardezie Sikis scapitata

Ardezie Sikis scapitata 10 x liber x 2 cm este o alegere potrivita pentru un design rustic si natural. Poate fi inclusa si in ambiante clasice datorita nuantelor calde de miere bej-aurie si pamant.

Ardezie piese personalizate

Placile de ardezie pot fi finisate si taiate conform cerintelor tale.Va recomandam placaje din ardezie la preturi promotionale. Ideal pentru realizarea de pardoseli profesionale,scari exterior,glafuri,blat de bucatarie. Va stam la dispozitie cu o gama variata de modele, disponibile si pe site-urile de placaje ardezie online. Avem pe stoc produse de calitate la preturi avantajoase de producator.