INTREBARI FRECVENTE

Unde pot sa va gasesc?
La showroomurile noastre din Cluj, Timisoara, Brasov, Constanta sau in multe orase unde avem reprezentante (toate datele de contact pentru showroom-urile noastre de piatra naturala naturala le gasiti la sectiunea Contact).
Care este programul de vizitare la showroomul dumneavoastra?
Puteti accesa si turul virtual al magazinelor (Cluj-Napoca, Constanta, Brasov, Timisoara) pentru a va face o idee despre firma si produsele noastre, iar programul de lucru este intre 9:00 si 18:00 de luni pana vineri si intre 09:00 si 14:00 sambata.
Produsele pe care le voi alege sunt pe stoc?
De obicei toate produsele din pe care vedeti la noi (peste 2500 de modele) sunt pe stoc. Totusi mai apar si goluri de stoc, dar de regula intr-un termen foarte scurt (maxim 15 zile) situatia se reglementeaza.

Mai multe Intrebari !
Carui fapt se datoreaza preturile atat de competitive pe care le practicati?
Dispunem de stocuri mari pentru toate materialele noastre, aceasta ne permite sa putem controla costurile produselor noastre. Noi nu cumparam de la companii din Romania ci negociem preturile direct de la proprietarii de cariera obtinand astfel si preturi bune de vanzare.
Ce metode de plata acceptati?
Se pot efectua plati cash, cu CEC, ordin de plata si cu cardul direct in magazin.
Executati lucari la comanda pentru blaturi, glafuri, trepte la anumite dimensiuni?
Da, avem atelier de prelucrare si o echipa de montatori cu o vasta experienta care pot sa execute, la comanda clientului, orice lucrare. Aceasta implica taierea, prelucrarea si montarea la dimensiunile specificate. Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati sectiunea Prelucrare piatra naturala.
Dispuneti si de lavoare pentru bai?
Da, avem o bogata gama de chiuvete din marmura, granit si travertin, cu o mare diversitate de modele (rotunde, patrate, dreptungiulare, cu picior masiv). Pentru poze si modele va invitam sa vizitati sectiunea Lavoare baie.
Cum pot obtine o estimare de pret?
La solictarea dumneavoastra unul din consilierii nostri va va asista si consilia pentru elaborarea comenzii cu materialele care se preteaza cel mai bine pentru aplicatia dvs, efectuand deasemenea si un calcul estimativ.
Cum plasez o comanda?
Comenzile se pot face prin telefon, fax sau mail sau puteti veni direct la oricare din showroomurile noastre din Cluj, Constanta, Brasov si Timisoara.
Pot vedea materialele inainte de achizitionare?
Da, toate materialele sunt pe stoc astfel incat se pot vedea la showroom-urile noastre inainte de a le cumpara si aveti posibilitatea sa alegeti din care palet va place.
Care sunt termenii de livrare?
Noi va putem livra marfa imediat din stoc iar daca cumva lipseste momentan, livrarea se va efectua intr- un termen scurt, stabilit de comun accord , din momentul efectuari plati.
Oferiti si servicii de montaj?
Bineinteles, avem echipe specializate de montatori si de pietrari. Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati sectiunea Montaj piatra naturala.
Oferiti produse de protectie si impregnare a pietrei naturale?
Da avem produse bine alese, de inalta calitate care va garanteaza tratamentul si intretinerea pietrei achizitionate de la societatea noastra. Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati sectiunea Lacuri piatra si Impermeabilizanti.
Care este comanda minima?
Showroomurile noastre functioneaza in regim de magazin, fara o limita de comanda.