MARMURA

Marmura Bucuresti este o rocă sedimentară (metamorfica) de origine termică, formată prin metamorfozarea calcarului. Conţine în principal calcit (carbonatul de calciu), dar poate conţine şi minerale bogate în magneziu şi fier. Denumirea ei vine din greaca veche – cu semnificatia de a straluci.

  Marmura Cluj Hermes. Produsele noastre din marmura, piatra naturala, granit si travertin  pot avea nenumarate aplicatii. Pe plan orizontal la podele interioare si exterioare, trepte, glafuri, blaturi de baie. Pe plan vertical pereti interiori, garduri, socluri, fatade caselor. Pretul marmurei are o mare varietate incepand de la modele economice pana la modele exclusiviste si unicate care sunt incadrate la produsele de lux.

Design cu marmura  se intalnescte astazi in toate stilurile ambientale. Cu o rezistenta marita la zgarieturi si la trafic, produsele din marmura alba sau neagra  se recomanda  pentru a-i oferi proiectului D-voastra. Cu placaje marmura de la Hermes obtineti frumusetea si eleganta pe timp indelungat.

     In calitate de importator de marmura si travertin Hermes detine mari depozite de piatra decorativa in Romania. Va oferim placaje din marmura alba si neagra, placaje granit fiamat, placaje travertin exterior, placaje ardezie multicolora si andezit antracit. Diferite finisaje:  mate, periate sau lustruite. Avem si lastre mari  de granit, marmura alba, travertin exterior, andezit fiamat.

    Prelucram si montam  la cerere blaturi de baie si blaturi de bucatarie din cuart, trepte si contratrepte de granit , glafuri interioare si exterioare de marmura,capace de stalp si gard. Executam orice alta cerere personalizata nevoilor dumneavoastra. In locatiile noastre din Cluj si Bucuresti vei gasi intotdeauna cel mai bun pret marmura si promotii atractive.        

cere oferta chiar acum !

Termen de executie scari si glafuri in 2-3 zile !

 

Marmura Bianco Carrara
Marmura Bianco Carrara – marmura alba, cu venatura eleganta, ofera o imagine aristocrata. Permite combinatii coloristice nelimitate, se incadreaza in orice design, confera spatiului somptuozitate si rafinament.

Marmura Irish Green
Marmura Irish Green este o marmura unica ca textura si culoare, fiind foarte renumita pentru nuantele intense si transluciditate, culorile rafinate variind de la galben-palid pana la verde inchis cu vene de culoare alb si gri. Material elegant si spectaculos, poate fi folosit atat in spatii private cat si publice.

Marmura Breccia Sarda

Marmura Breccia Sarda – marmura crem cu vene intunecate bine distribuite si armonizate pentru a crea o senzatie de confort si lux. Se poate aplica cu usurinta atat in locuinte cat si in spatii publice, permitand multiple combinatii de culori, clasice sau indraznete.

Marmura Cleopatra
Marmura Cleopatra – marmura in nuante de bej-maroniu care ofera caldura oricarui spatiu. O alegere indrazneata atat in locuinte cat si in spatii publice. Se poate aplica cu usurinta atat in locuinte cat si in spatii publice, permitand multiple combinatii de culori, clasice sau indraznete.

Marmura Emperador Dark
Marmura Emperador Dark – un aspect elegant datorita jocului de venaturi alb si crem, inserate intr-un fond de ambra. Aceasta piatra este excelenta pentru blaturi, mozaicuri, aplicatii pentru pereti si podele interioare, fantani, piscine si alte proiecte exterioare.

Marmura Crema Marfil
Marmura Crema Marfil – o marmura bej imbogatita cu un model delicat de venaturi, face ca aceasta piatra sa fie foarte cautata si iubita. Este perfecta pentru amenajarile interioare cu un aspect contemporan, dar si clasic, permitand o multitudine de combinatii.

Marmura Florida White
Marmura Florida White – o marmura alba cu venatura liniara in tonuri de gri si alb, este alegerea perfecta pentru a creea blaturi de marmura elegante, seminee, pardoseli s.a. Este ideala pentru amenajarile interioare private sau publice , oferind un efect rafinat.

Marmura Rosso Verona
Marmura Rosso Verona – marmura rosie de origine italiana, este caracterizata prin culoarea rosie intensa cu o variatie usoara de tonuri rosu-galbui sau roz, care-i ofera eleganta si unicitate. Este ideala pentru amenajarile interioare private sau publice , cu aplicatii multiple atat la interior cat si la exterior.

Marmura Thassos
Marmura Thassos White – marmura extrem de alba, cu venatura discreta, ofera o imagine aristocrata. Permite combinatii coloristice nelimitate, se incadreaza in orice design, confera spatiului somptuozitate si rafinament.

Marmura Teriesta
Marmura Teriesta – marmura in nuante de bej-maroniu care ofera caldura oricarui spatiu. O alegere indrazneata atat in locuinte cat si in spatii publice. Se poate aplica cu usurinta atat in locuinte cat si in spatii publice, permitand multiple combinatii de culori, clasice sau indraznete.

Marmura Verde Guatemala

Marmura Verde Guatemala – marmura in nuante indraznete de verde viu, ofera unicitate si stil oricarui spatiu. O alegere indrazneata atat in locuinte cat si in spatii publice. Se poate aplica cu usurinta atat in locuinte cat si in spatii publice.

Marmura White Spider
Marmura White Spider – o marmura alba cu venatura ramificata (panza de paianjen) in multiple tonuri de gri, este alegerea perfecta pentru a creea blaturi de marmura elegante, seminee, pardoseli s.a. Este ideala pentru amenajarile interioare private sau publice , oferind un efect rafinat.

Marmura Emperador Dark
Marmura Emperador Dark – Are un aspect elegant datorita jocului de venaturi aurii si crem, inserate intr-un fond de ambra. Este utilizata in amenajari interioare private sau publice, obtinandu-se un efect rafinat.

Marmura Verde Bamboo

Marmura Verde Bamboo – este o marmura unica ca textura si culoare, nuantele rafinate variaza de la verde-pal pana la verde inchis cu vene de culoare negru si gri. Material elegant si spectaculos, poate fi folosit atat in spatii private cat si publice.

Marmura Pietra Serena
Marmura Pietra Serena este o marmura gri cu elegante venaturi albastrui. Este utilizata in amenajari interioare private sau publice, obtinandu-se un efect rafinat.

Marmura Breccia Oniciata

Marmura Breccia Oniciata -este marmura crem cu vene pronuntate translucide bine armonizate pentru a crea o senzatie de confort si lux. Se poate aplica cu usurinta atat in locuinte cat si in spatii publice, permitand multiple combinatii de culori, clasice sau indraznete.

Marmura Botticino

Marmura Botticino- o alegere clasica si eleganta. Cu o venatura discreta si nuante calde de bej, este alegerea optima pentru orice interior, atat in locuinte cat si in spatii publice. permite combinatii de culori clasice sau indraznete.

Marmura Equator

Marmura Equator – o marmura alba spectaculoasa cu venatura liniara paralela in tonuri de gri si alb, este alegerea perfecta pentru a creea blaturi de marmura elegante, seminee, pardoseli s.a. Este ideala pentru amenajarile interioare private sau publice , oferind un efect rafinat.

Marmura Alivery Grey

Marmura Alivery Grey – Se remarca prin culoarea gri-albastrui cu mici venaturi albe care creeaza un spatiu elegant. Este potrivita atat pentru stilul modern cat si pentru cel traditional.

Marmura Nero Marquina

Marmura Nero Marquina este o alegere plina de rafinament. Datorita venaturii albe contrastante, confera distinctie si eleganta oricarui spatiu, se incadreaza usor in orice amenajare, de la clasic la ultra-modern.

Marmura Blue Jeans

Marmura Blue Jeans – se caracterizata printr-un funal albastru-electric cu venaturi galben-aurii pe intraga suprafata, fiind considerata una dintre cele mai rafinate marmure din lume. Blue Jeans este utilizata in principal pentru aplicatii exclusiviste.

Marmura Rainforest Green

Marmura Rainforest Green – o marmura extraordinara care aduce complexitatea padurii tropicale in orice mediu. Este o piatra cu vene dinamice, culorile contrastante oferindu-i un aspect distinctiv. Este un material foarte elegant ideal pentru placare interioara cat si exterioara.

Marmura Sahara Noir

Marmura Sahara Noir – o marmura neagra exclusivista cu vene de alabastru si insertii ruginii. Este un material foarte elegant ideal pentru placare interioara cat si exterioara pentru un aspect sofisticat.

Marmura Rainforest Brown

Marmura Rainforest Brown – o marmura extraordinara care aduce complexitatea padurii tropicale in orice mediu. Este o piatra cu vene dinamice, culorile contrastante oferindu- i un aspect distinctiv. Este un material foarte elegant ideal pentru placare interioara cat si exterioara.

Marmura Porto Oro

Marmura Porto Oro – este o marmura autentica neagra cu venatura aurie. Aplicata în constructiile istorice cele mai fascinante din intreaga lume, este si astazi o alegere rafinata. Este utilizata in amenajari interioare private sau publice, obtinandu-se un efect eclectic.

Marmura Grey Stone

Marmura Grey Stone – este o marmura gri-antracit cu venatura eleganta alb-argintie. Este utilizata in amenajari interioare private sau publice, obtinandu-se un efect rafinat si luxuriant.

Marmura Cipolino Ondulato

Marmura Cipolino Ondulato – o marmura care se remarca prin frumusetea unica si un caracter puternic, dat de combinatia uimitoare de nuante de verde si negru intr-o venatura spectaculoasa. Este un material foarte elegant ideal pentru placare interioara cat si exterioara.

Marmura Emperador Light

Marmura Emperador light Are un aspect elegant datorita jocului de tonurile de bej, caramel si maro. Este utilizata in amenajari interioare private sau publice, obtinandu-se un efect elegant si rafinat.

Marmura Port St Laurent

Marmura Port St Laurent are un aspect elegant datorita jocului de venaturi aurii si crem, inserate intr-un fond de ambra. Este utilizata in amenajari interioare private sau publice, obtinandu-se un efect rafinat.

Marmura Pearl Cream

Marmura pearl cream este o alegere clasica si eleganta. Cu o venatura discreta si nuante calde de bej, este marmura optima pentru orice interior, atat in locuinte cat si in spatii publice. Permite combinatii de culori clasice sau indraznete.

Marmura Tundra Grey

Marmura Tundra grey se remarca prin culoarea gri cu mici venaturi albe care creeaza un spatiu elegant. Este potrivita atat pentru stilul modern cat si pentru cel traditional.

Marmura Fior di Bosco

Marmura fior di bosco aduce Sarmul si eleganta. O imbunatatire semnificativa pentru orice locuinta