PLACAJE ARDEZIE

Placaje Ardezie Pardoseala le puteti gasi doar la noi! Pentru mai multe informatii, oferte si modele de preturi pentru placaje ardezie pardoseala, contactati Rocas Decor!

Montauk Black Natural

Montauk Black Natural este un model de placaj ardezie pardoseala cu o culoare superb si la cel mai bun pret de pe piata. Alte oferte si modele de placaje ardezie pardoseala le puteti gasi doar la noi!

Dimensiuni: 60x30x1 / 45x45x1

Montauk Black Honed

Montauk Black Honed este un model de placaj ardezie pardoseala cu o culoare superb si la cel mai bun pret de pe piata. Alte oferte si modele de placaje ardezie pardoseala le puteti gasi doar la noi!

Dimensiuni: 60x30x1 / 45x45x1

Grey Green Natural

Grey Green Natural este un model de placaj ardezie pardoseala cu o culoare superb si la cel mai bun pret de pe piata. Alte oferte si modele de placaje ardezie pardoseala le puteti gasi doar la noi!

Dimensiuni: 30x60x1 / 45x45x1

Grey Green Honed

Grey Green Honed este un model de placaj ardezie pardoseala cu o culoare superb si la cel mai bun pret de pe piata. Alte oferte si modele de placaje ardezie pardoseala le puteti gasi doar la noi!

Dimensiuni: 30x60x1 / 45x45x1

Burgundy Red Natural

Burgundy Red Natural este un model de placaj ardezie pardoseala cu o culoare superb si la cel mai bun pret de pe piata. Alte oferte si modele de placaje ardezie pardoseala le puteti gasi doar la noi!

Dimensiuni: 30x60x1 / 45x45x1

Burgundy Red Honed

Burgundy Red Honed este un model de placaj ardezie pardoseala cu o culoare superb si la cel mai bun pret de pe piata. Alte oferte si modele de placaje ardezie pardoseala le puteti gasi doar la noi!

Dimensiuni: 30x60x1 / 45x45x1

Black Calibrated Natural

Black Calibrated Natural cu travertin este un model de placaj ardezie pardoseala cu o culoare superb si la cel mai bun pret de pe piata. Alte oferte si modele de placaje ardezie pardoseala le puteti gasi doar la noi!

Dimensiuni: 60x30x1.5 / 30x30x1.5

Terra Nova Verde Maro Natural

Terra Nova Verde Maro Natural cu travertin cu travertin este un model de placaj ardezie pardoseala cu o culoare superb si la un pret promotional. Alte oferte si modele de placaje ardezie pardoseala le puteti gasi doar la noi!

Dimensiuni: 60x30x1.5-2

Terra Nova Verde Maro Slefuit

Terra Nova Verde Maro Slefuit cu travertin cu travertin este un model de placaj ardezie pardoseala cu o culoare superb si la un pret promotional. Alte oferte si modele de placaje ardezie pardoseala le puteti gasi doar la noi!

Dimensiuni: 60x30x1.5-2

Sikis

Sikis cu travertin cu travertin este un model de placaj ardezie pardoseala cu o culoare superb si la un pret promotional. Alte oferte si modele de placaje ardezie pardoseala le puteti gasi doar la noi!

Dimensiuni: LLx30 / LLx20

Meteora

Meteora cu travertin cu travertin este un model de placaj ardezie pardoseala cu o culoare superb si la un pret promotional. Alte oferte si modele de placaje ardezie pardoseala le puteti gasi doar la noi!

Dimensiuni: LLx30 / LLx20

Rusty Natural

Rusty Natural cu travertin cu travertin este un model de placaj ardezie pardoseala cu o culoare superb si la un pret promotional. Alte oferte si modele de placaje ardezie pardoseala le puteti gasi doar la noi!

Dimensiuni: 60x30x1.5 / 30x30x1.5

Verde Natural

Verde Natural cu travertin cu travertin este un model de placaj ardezie pardoseala cu o culoare superb si la un pret promotional. Alte oferte si modele de placaje ardezie pardoseala le puteti gasi doar la noi!

Dimensiuni: 60x30x1.5 / 30x30x1.5