PLACAJE GRANIT

Placaj granit este un material incredibil de versatil, ceea ce il face un element principal în industria construcțiilor. Avand toata gama de produse putem acoperi si proiecte mari cu granit ieftin. De asemenea pentru proprietarii care doresc o bucătărie eleganta avem gama diversificata de produse de granit cu calitate superioara. Placi de granit sunt folosite pe pereți, backsplash, podele și blaturi de bucatarie. Granitul este popular pentru că oferă o gamă bogata de culori, este usor de instalat, de intretinut si cu o rezistenta indelungata in timp.

HERMES  va ofera placaje de granit fiamat pentru placari exterioare la cel mai bun pret si granit lustruit pentru placari in interior, precum si multe alte produse derivate ale granitului. Avem cele mai bune preturi pentru placaje din granit si oferim la cerere si montaj granit!

cere oferta de pret !

Mai multe modele granit

COLECTIA STANDARD

COLECTIA PREMIUM

Granit Baltic Brown

Granit Baltic Brown este un amestec rafinat de maro si negru, cu mici pietre gri si tonuri mai usoare. Acest granit este ideal atat pentru aplicatii in interior, cat si in exterior.

Giallo Oriental

Granit Black Forest – un granit special, cu o venatura spectaculoasa, care oferta stil si eleganta oricarui spatiu. Material rezistent si durabil, poate fi folosit atat in spatiile private cat si comerciale.

Granit Tan Brown

Granit Tan Brown – culoarea maronie cu vene maro inchis, negru si gri . Este un produs rezistent care se poate combina usor datorita coloristicii , conferind mai multa personalitate proiectului.

Granit Blue Pearl

Granit Blue Pearl – prezinta nuante de albastru, gri si bej. Acest granit rezistent este o alegere excelenta atat pentru proiectele comerciale, cat si pentru cele rezidentiale, inclusiv blaturile, pardoseala si reprezinta o optiune exceptionala pentru placarea peretilor exteriori.

Granit Emerald Pearl

Granit Emerald Pearl – fundal negru inchis care este punctat cu sclipici verde si argintiu. Acest granit durabil este potrivit pentru a fi folosit pentru pardoseli, blaturi, backsplashes si pereti, proiecte de design interior si exterior.

Granit Fantastic White

Granit Fantastic White – rezistent cu venatura speciala semitrasparenta uneori, ofera un design deosebit in orice aplicatie. Se armonizeaza cu usurinta in orice combinatie coloristica, oferind unicitate si stil.

Granit Ghibli

Granit Ghibli – culoarea bej, cu accente intunecate de variatie medie. Recomandat pentru proprietati rezidentiale si comerciale, inclusiv zone cu trafic ridicat pentru podele, blaturi si pereti.

Granit Paradiso Bash Periat

Granit Paradiso Bash Periat – dungi frumoase de cristale albe, auri si arginti. Dungile albe din granit vor completa perfect toate incaperile si in special bucataria ta. Este un granit foarte durabil in timp avand rezistenta mare la caldura si inghet.

Granit Rosu Multicolor

Granit Rosu Multicolor – granit rezistent cu o coloristica interesanta de rosu, caramiziu si gri. Aduce un aer modern si plin de viata. Se foloseste atat la interior cat si la exterior pentru un stil personalizat.

Granit Viscont White

Granit Viscont White – rezistent cu o coloristica indrasneata de alb si gri. Aduce un aer modern si plin de viata, este potrivit atat pentru interior cat si pentru exterior, in medi rezidentiale si comerciale.

Granit Indian Juparana

Granit Indian Juparana – culorile diverse de la culoarea piersici pana la galben. Poate avea verigi de gri, iar culorile pot forma valuri de miscare pe suprafata sa. Este potrivit atat pentru interior cat si pentru exterior, in mediile rezidentiale si comerciale.

Granit Ivory Brown

Granit Ivory Brown – cu variatii scazute de alb si galben, cu vene subtile pentru a adauga eleganta emanata in bucatarii, bai si proiecte de exterior. Pentru a obtine posibilitatea de coordonare superioare pentru podele, pereti, blaturi si proiecte de amenajare a teritoriului.

Granit Ivory Fantasy

Granit Ivory Fantasy nuantele de crem si vanilie punctate in intregime cu accente umbre, aducand aspectul bogat al inghetatei delicioase de vanilie. Acest granit este potrivit pentru blaturi, podele si pereti. Este foarte potrivit pentru aplicatii rezidentiale si comerciale deopotriva.

Granit Juparana

Granit Juparana – este o piatră extrem de rezistenta. Prezinta vene mari de culoare gri pe un fundal maro-galbui, . Poate avea și zone de piersica. Este potrivit atat pentru interior cat si pentru exterior, in mediile rezidentiale si comerciale.

Granit Kashmir White

Granit Kashmir White este fara indoiala, unul dintre cele mai populare granituri de pe piata. Este o piatra cu adevarat uimitoare care cu siguranta merita toata recunoasterea pe care o are. Este potrivit atat pentru interior cat si pentru exterior, in mediile rezidentiale si comerciale.

Granit Moon White

Granit Moon White – culoarea alba fina cu granulatie fina, este dotata cu straturi stralucitore filetate cu gri argintiu si negru. Aceasta piatra de incredere este o optiune eleganta pentru blaturile de granit si o alegere uimitoare pentru pereti si podele.

Granit Oro Brasil

Granit Oro Brasil – granit grosier de culoare galben-auriu, vena si culoarea variaza considerabil, iar o mica placa de granit Oro Fino poate să nu fie reprezentativa pentru intreaga placa. Este potrivit atat pentru interior cat si pentru exterior, in mediile rezidentiale si comerciale.

Granit Oro Brasil

Granit Nero Angola – granit negru prezinta gauri de culoare gri si negru. Aceasta piatra naturala durabila este recomandata atat pentru amenajarile interioare, cat si exterioare. Creati backsplashes, podele, insule de bucatarie, blaturi si alte caracteristici atat pentru proprietatile comerciale, cat si pentru cele rezidentiale.

Granit Rosu Multicolor

Granit Rosu Multicolor – granit rezistent cu o combinatie indrasneata de rosu, caramiziu si gri, aduce un stil modern si plin de viata. Se foloseste atat la interior cat si in exterior pentru un stil personalizat.

Granit Oro Brasil

Granit Oro Brasil – granit grosier de culoare galben-auriu, vena si culoarea variaza considerabil, iar o mica placa de granit Oro Fino poate să nu fie reprezentativa pentru intreaga placa. Este potrivit atat pentru interior cat si pentru exterior, in mediile rezidentiale si comerciale.

Granit Santa Cecilia

Granit Santa Cecilia – un fundal bej , cu vene de burgund, auri si gri inchis. Acest granit rezistent la slefuit este recomandat pentru toate proiectele de interior si exterior, inclusiv pereti, blaturi si podele.

Granit Star Galaxy

Granit Star Galaxy este o alegere extrem de populara si superba de granit. Este un granit negru cu oglinda de aur si de argint. Adevărat cu numele sau, Star Galaxy, adauga frumusetea si splendoarea pentru orice proiect. Este un granit extrem de atractiv care va completa cabinetul modern si traditional.

Granit Steel Grey

Granit Steel Grey – durabil cu variatii scazute, nuante de gri si mici fragmente de gri mai usoare. Este disponibil in placi cu finisaj lustruit si recomandat pentru proiecte interioare si exterioare atat pentru proiecte comerciale, cat si pentru proiecte rezidentiale.

Granit Uba Tuba

Granit Uba Tuba este un granit fin texturat, cu negru, auriu, gri si verde. Structurile stralucitoare ale granitului Uba Tuba il fac o piesa perfecta pentru aplicatii interioare si exterioare.

Granit Viscon White

Granit Viscon White – Granit cu rezista extrem de ridicata la trafic intens, are un nivel calitativ superior, dar la un pret accesibil. Ca urmare se regaseste in foarte multe centre comerciale si institutii.

Granit White Torroncino

Granit White Torroncino este un granit de culoare albastra, cu accente de culoare gri inchis, maro si negru. Paleta de culori neutre se preteaza la aproape orice estetica de design, facandu-l o alegere populara pentru multi.