PLACAJE GRANIT

Placaj Geanit de diferite dimensiuni si grosime filisaj granit fiamat, finisaj granit lucios, la cel mai bun pret granit

TRANSILVANIA NATURAL STONES furnizeaza placaje granit fiamat si granit lustruit pentru placari din granit in interior sau exterior precum si multe alte produse derivate ale granitului. Avem cele mai bune preturi pentru placaje granit si oferim la cerere si montaj granit!

COLECTIA STANDARD

Granit Alaska White

Granit Alaska White – cu un efect inghetat de culori neutre, amestec de argintiu palid si alb, putem creea blaturi de granit uimitoare, pardoseli si alte amenajari atat in interior cat si exterior.

Granit Belvedere

Granit Belvedere – deosebit de frumos, completeaza gama granitrurilor negre din colectie. Fundalul intunecat accentuat cu vene auri si crem amplifica puterea chihilimbarului, simbolul identitati acestei pietre naturale.

Granit Black Cosmic

Granit Black Cosmic – piatra naturala cu dungi frumoase de cristale albe, auri si arginti. Dungile albe din granit vor completa perfect toate unitatiile albe si in special bucataria ta. Este un granit foarte durabil in timp, are rezistenta mare la caldura si inghet.

Granit Blue Marinace

Granit Blue Marinace – are un aspect de piatra sau pietris, care imbina tonuri de gri-albastru si crem-auriu. Acest granit este rezistent, este recomandat pentru proiecte rezidentiale cat si pentru cele comerciale.

Granit Black Mosaic

Granit Black Mosaic – are un aspect de piatra sau pietris, care imbina tonuri de gri-negru si crem-auriu. Acest granit este rezistent, este recomandat pentru proiecte rezidentiale cat si penreu cele comerciale.

Granit Brown Silk

Granit Brown Silk – un granit brazilian cu un fundal maroniu inchis si vene de culoare alba. Avand in vedere eleganta simpla. Brown silk poate fi folosit atat pentru proiecte de interior cat si pentru proiecte de exterior.

Granit Carnevale

Granit Carnevale – aceasta piatra are culori pamantesti cu vene intunecate. Granit-ul este extrem de durabil este recomandat pentru aplicatie atat in interior cat si in exterior.

Granit Copper Dune

Granit Copper Dune – Aceasta piatra intunecata si plina de culoare ruginie , nuante colorate cu miscari incitante in design, reaminteste apusul soarelui. O optiune excelenta pentru orice blat din bucatarie, baie, bar sau backsplash.

Granit Elegant Brown

Granit Elegant Brown – un amestec subtil de maro si gri, cu o calitate eterica perfecta pentru interioar si exterioar. Blaturile, backsplashes si aplicatiile de amenajare in aer, sunt perfecte pentru acest granit durabil, deoarece este foare rezistent la inghet.

Granit Fusion

Granit Fusion – incredibil de complex, care combina o varietate de culori, albe, gri și maro pentru a crea o piatra cu adevărat minunata. Ocazional se mai gaseste si sub numele de granit de foc albastru. Dupa cum sugereaza acest nume, aceasta piatra este o adevarata “fuziune” de culoare.

Granit Golden Cosmus

Granit Golden Cosmus – piatra naturala cu dungi frumoase de cristale albe, auri si arginti. Dungile albe din granit vor completa perfect toate unitatiile albe si in special bucataria ta. Este un granit foarte durabil si are rezistenta mare la caldura si inghet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Granit Jurastic Brown

Granit Jurastic Brown – Acest granit maro jurasic este utilizat pe scara larga pentru a realiza diverse podele si pereti intr-un spatiu comercial sau rezidential. Aceste granit maro este disponibil in diverse modele si finesaje.

Granit Labradorite Green

Granit Labradorite Green – un granit de culoare verde inchis din epoca Pre-Cambian. Potrivit pentru orice aplicatie, bai, bucatarii, livinguri sau terase, Labradorite Green este o alegere potrivita indiferent de stil.

Granit Lapidus

Granit Lapidus – granit durabil, culorile auri și maro, cu mici vene gri-crem. Lapidus este recomandat atat pentru proiecte comerciale, cat si pentru proiecte rezidentiale, inclusiv placarea in aer liber si in zone cu clima rece.

Granit Magma Black

Granit Magma Black – piatra naturala cu venaturi frumoase si cristale albe, auri si arginti. Dungile albe din granit vor completa perfect toate unitatiile albe si in special bucataria ta. Este un granit foarte durabil in timp cu rezistenta mare la caldura si inghet.

Granit Matrix

Granit Matrix – o combinatie uimioare de culoare gri inchis si gri deschis, sub forme de cercuri ondulate. Acest granit ofera o senzatie calma si moderna. Se preteaza atat stilului rustic cat si modern, in functie de combinatiile coloristice si accesoriile alese.

Granit Nero Absoluto

Granit Nero Absoluto – un granit unic de culoare negru intunecat, este remarcabil de durabil. Fiecare montare este unica si originala. Se preteaza atat stilului rustic cat si modern, in functie de combinatiile coloristice si accesoriile alese.

Granit Maui

Granit Maui – este uimitor de frumos datorita venelor remarcabile de gri si alb, rezistenta crescuta la caldura si socuri. Potrivit pentru orice aplicatie cum ar fi: bai, bucatarii, livinguri sau terase. Maui este o alegere potrivita indiferent de stil.

Granit Nero Zimbabwe

Granit Nero Zimbabwe un granit unic de culoare negru intunecat, este remarcabil de durabil. Fiecare montare este unica si originala. Se preteaza atat stilului rustic cat si modern, in functie de combinatiile coloristice si accesoriile alese.

Granit Red Malibu

Granit Red Malibu este un granit rar folosit pentru lucrari exclusiviste, granitul red malibu este un granit importat din brazilia, este un material foarte rezistent in timp. Se armonizeaza cu usurinta in orice combinatie coloristica, oferind unicitate si stil.

Granit Sequoia Brown

Granit Sequoia Brown – Aceasta piatra unica are venaturi albastre, gri, turcoaz care dau un model de culoarea apei. Excelent pentru utilizarea in bucitirii, bai, pardosele si pereti.

Granit Steal Grey

Granit Steal Grey este un granit durabil cu variatii scazute, nuante de gri si mici fragmente de gri deschis. Recomandat pentru proiecte interioare si exterioare atat pentru proiecte comerciale, cat si pentru proiecte rezidentiale, inclusiv pardoseli, blaturi si pereti.

Granit Titaniummc

Granit Titaniummc – este plin de miscare eleganta de gri, negru, auriu, crem. Acest granit durabil este perfect pentru orice proiect interior sau exterior, poate include amenajari cu ar fi: blaturi, bucatarii si bai.

Granit Green Laponia

Granit Green Laponia – este regele granitului verde, impresioneaza prin jocul de culoi interesante de nuante de verde si alb puternic , granitul rar ofera in fiecare zi o eleganta uimitoare si emana propriul farmec.

Granit AJ Brown

Granit AJ Brown este un placaj din granit de inalta calitate cu o culoare deosebita. Oferim placaje din granit cu diferite modele si culori la un pret promotional!

COLECTIA PREMIUM

Granit Baltic Brown

Granit Baltic Brown este un amestec rafinat de maro si negru, cu mici pietre gri si tonuri mai usoare. Acest granit este ideal atat pentru aplicatii in interior, cat si in exterior.

Giallo Oriental

Granit Black Forest – un granit special, cu o venatura spectaculoasa, care oferta stil si eleganta oricarui spatiu. Material rezistent si durabil, poate fi folosit atat in spatiile private cat si comerciale.

Granit Tan Brown

Granit Tan Brown – culoarea maronie cu vene maro inchis, negru si gri . Este un produs rezistent care se poate combina usor datorita coloristicii , conferind mai multa personalitate proiectului.

Granit Blue Pearl

Granit Blue Pearl – prezinta nuante de albastru, gri si bej. Acest granit rezistent este o alegere excelenta atat pentru proiectele comerciale, cat si pentru cele rezidentiale, inclusiv blaturile, pardoseala si reprezinta o optiune exceptionala pentru placarea peretilor exteriori.

Granit Emerald Pearl

Granit Emerald Pearl – fundal negru inchis care este punctat cu sclipici verde si argintiu. Acest granit durabil este potrivit pentru a fi folosit pentru pardoseli, blaturi, backsplashes si pereti, proiecte de design interior si exterior.

Granit Fantastic White

Granit Fantastic White – rezistent cu venatura speciala semitrasparenta uneori, ofera un design deosebit in orice aplicatie. Se armonizeaza cu usurinta in orice combinatie coloristica, oferind unicitate si stil.

Granit Ghibli

Granit Ghibli – culoarea bej, cu accente intunecate de variatie medie. Recomandat pentru proprietati rezidentiale si comerciale, inclusiv zone cu trafic ridicat pentru podele, blaturi si pereti.

Granit Paradiso Bash Periat

Granit Paradiso Bash Periat – dungi frumoase de cristale albe, auri si arginti. Dungile albe din granit vor completa perfect toate incaperile si in special bucataria ta. Este un granit foarte durabil in timp avand rezistenta mare la caldura si inghet.

Granit Rosu Multicolor

Granit Rosu Multicolor – granit rezistent cu o coloristica interesanta de rosu, caramiziu si gri. Aduce un aer modern si plin de viata. Se foloseste atat la interior cat si la exterior pentru un stil personalizat.

Granit Viscont White

Granit Viscont White – rezistent cu o coloristica indrasneata de alb si gri. Aduce un aer modern si plin de viata, este potrivit atat pentru interior cat si pentru exterior, in medi rezidentiale si comerciale.

Granit Indian Juparana

Granit Indian Juparana – culorile diverse de la culoarea piersici pana la galben. Poate avea verigi de gri, iar culorile pot forma valuri de miscare pe suprafata sa. Este potrivit atat pentru interior cat si pentru exterior, in mediile rezidentiale si comerciale.

Granit Ivory Brown

Granit Ivory Brown – cu variatii scazute de alb si galben, cu vene subtile pentru a adauga eleganta emanata in bucatarii, bai si proiecte de exterior. Pentru a obtine posibilitatea de coordonare superioare pentru podele, pereti, blaturi si proiecte de amenajare a teritoriului.

Granit Ivory Fantasy

Granit Ivory Fantasy nuantele de crem si vanilie punctate in intregime cu accente umbre, aducand aspectul bogat al inghetatei delicioase de vanilie. Acest granit este potrivit pentru blaturi, podele si pereti. Este foarte potrivit pentru aplicatii rezidentiale si comerciale deopotriva.

Granit Juparana

Granit Juparana – este o piatră extrem de rezistenta. Prezinta vene mari de culoare gri pe un fundal maro-galbui, . Poate avea și zone de piersica. Este potrivit atat pentru interior cat si pentru exterior, in mediile rezidentiale si comerciale.

Granit Kashmir White

Granit Kashmir White este fara indoiala, unul dintre cele mai populare granituri de pe piata. Este o piatra cu adevarat uimitoare care cu siguranta merita toata recunoasterea pe care o are. Este potrivit atat pentru interior cat si pentru exterior, in mediile rezidentiale si comerciale.

Granit Moon White

Granit Moon White – culoarea alba fina cu granulatie fina, este dotata cu straturi stralucitore filetate cu gri argintiu si negru. Aceasta piatra de incredere este o optiune eleganta pentru blaturile de granit si o alegere uimitoare pentru pereti si podele.

Granit Oro Brasil

Granit Oro Brasil – granit grosier de culoare galben-auriu, vena si culoarea variaza considerabil, iar o mica placa de granit Oro Fino poate să nu fie reprezentativa pentru intreaga placa. Este potrivit atat pentru interior cat si pentru exterior, in mediile rezidentiale si comerciale.

Granit Oro Brasil

Granit Nero Angola – granit negru prezinta gauri de culoare gri si negru. Aceasta piatra naturala durabila este recomandata atat pentru amenajarile interioare, cat si exterioare. Creati backsplashes, podele, insule de bucatarie, blaturi si alte caracteristici atat pentru proprietatile comerciale, cat si pentru cele rezidentiale.

Granit Rosu Multicolor

Granit Rosu Multicolor – granit rezistent cu o combinatie indrasneata de rosu, caramiziu si gri, aduce un stil modern si plin de viata. Se foloseste atat la interior cat si in exterior pentru un stil personalizat.

Granit Oro Brasil

Granit Oro Brasil – granit grosier de culoare galben-auriu, vena si culoarea variaza considerabil, iar o mica placa de granit Oro Fino poate să nu fie reprezentativa pentru intreaga placa. Este potrivit atat pentru interior cat si pentru exterior, in mediile rezidentiale si comerciale.

Granit Santa Cecilia

Granit Santa Cecilia – un fundal bej , cu vene de burgund, auri si gri inchis. Acest granit rezistent la slefuit este recomandat pentru toate proiectele de interior si exterior, inclusiv pereti, blaturi si podele.

Granit Star Galaxy

Granit Star Galaxy este o alegere extrem de populara si superba de granit. Este un granit negru cu oglinda de aur si de argint. Adevărat cu numele sau, Star Galaxy, adauga frumusetea si splendoarea pentru orice proiect. Este un granit extrem de atractiv care va completa cabinetul modern si traditional.

Granit Steel Grey

Granit Steel Grey – durabil cu variatii scazute, nuante de gri si mici fragmente de gri mai usoare. Este disponibil in placi cu finisaj lustruit si recomandat pentru proiecte interioare si exterioare atat pentru proiecte comerciale, cat si pentru proiecte rezidentiale.

Granit Uba Tuba

Granit Uba Tuba este un granit fin texturat, cu negru, auriu, gri si verde. Structurile stralucitoare ale granitului Uba Tuba il fac o piesa perfecta pentru aplicatii interioare si exterioare.

Granit Viscon White

Granit Viscon White – Granit cu rezista extrem de ridicata la trafic intens, are un nivel calitativ superior, dar la un pret accesibil. Ca urmare se regaseste in foarte multe centre comerciale si institutii.

Granit White Torroncino

Granit White Torroncino este un granit de culoare albastra, cu accente de culoare gri inchis, maro si negru. Paleta de culori neutre se preteaza la aproape orice estetica de design, facandu-l o alegere populara pentru multi.