PLACAJE MARMURA

Rocas Decor furnizeaza placaje din marmura fiamat si marmura lustruit pentru placari din marmura in interior sau exterior precum si multe alte produse derivate ale granitului. Avem cele mai bune preturi pentru placaje marmura si oferim la cerere si montaj marmura!

Breccia Sarda

Breccia Sarda este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

Botticino Classico

Botticino Classico este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

Botticino Fiorito

Botticino Fiorito este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

Absolute Vein Cut

Absolute Vein Cut este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

Crema Marfil

Crema Nova este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

Emperador Light

Emperador Light este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

Verde Guatemala

Verde Guatemala este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

Rainforest Green

Rainforest Green este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

Fior di Pesco

Fior di Pesco este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

Detalii

Grigio Carmico

Grigio Carmico este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

Dark Olive

Dark Olive este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

Emperador Dark

Emperador Dark este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rainforest Brown

Rainforest Brown este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

Rosso Alicante

Rosso Alicante este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

Cherry Levanto

Cherry Levanto este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

Rosso Verona

Rosso Verona este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

Nero Marquina

Nero Marquina este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

White Spider

White Spider este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

Bianco Carrara

Bianco Carrara este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

White Thassos

White Thassos este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

Sunny

Sunny este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

Galala

Galala este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

Black Marble Tumbled

Black Marble Tumbled este o marmura de nuanta neagra cu margini tumbled si cu suprafata naturala. Placaje marmura tumbled la un pret imbatabil!

Dimensiuni: 7.5x15x1