TRAVERTIN

Travertin Cluj de la Hermes este una dintre cele mai folosite pietre naturale la amenajarea interioare sau exterioare. Ideal pentru fatade,socluri si garduri. Pe plan orizontal putem placa cu pavaje travertin, pardoseli travertin, terase,living si baie.

Va oferim produse din travertin de inalta calitate. Daca doriti sa va reamenajati casa sau gradina, va oferim diverse modele personalizate de blaturi, glafuri, scari / trepte, placaje, mozaicuri, brauri, chiuvete, cadite,pavele si medalioane. Toate modelele de travertin exterior le avem pe stoc in depozitele noastre din Cluj Napoca si Bucuresti.

Travertin poate fi cel mai bun material pentru un design original, cu adevarat frumos si elegant al oricarei constructii. Suntem mandrii de a avea intotdeauna cantitati mari de travertin pe stoc si de a va asigura ca materialele noastre de calitate superioara o sa ridice proiectul dumneavoastra la nivelul asteptarilor. La noi veti fi sigur ca beneficiati intotdeauna gasiti cel mai bun pret pentru travertin.

Natura ne surprinde mereu cu unicitatea creatiilor sale, ca si structura, venatura si culoare, astfel incat, travertin de la Rocas Decor, poate intrece asteptarile celor mai rafinate gusturi, prin realizarea unor produse unicat.    cere oferta acum !

Mai multe modele travertin

Placaj Travertin

 

Mozaicuri si brauri
Chiuvete/Lavaoare, Cadite
Trepte/Contratrepte