TREPTE SI CONTRATREPTE/ BLATURI/ GLAFURI

Indiferent de forma si dimensiunea treptelor dumneavoastra fie ele in exterior sau interior noi vi le putem crea folosind diverse nuante de traverti. Va stam la dispozitie cu o gama larga de lastre din travertin cu grosimi de 2cm sau 3cm din care puteti alege culoarea treptelor dumneavoastra!

Travertin Light Cross Cut Mat

Lastra din Travertin Light Cross Cut Mat este un material chituit si cu finisaj mat pe care il puteti folosi pentru decorarea treptelor din interiorul casei dumneavoastra. Trepte din travertin light la cel mai bun pret!

Dimensiuni: grosime 2cm sau 3cm

Travertin Noce Cross Cut Mat

Lastra din Travertin Noce Cross Cut Mat este un material chituit si cu finisaj mat pe care il puteti folosi pentru decorarea treptelor din interiorul casei dumneavoastra. Trepte din travertin noce la cel mai bun pret!

Dimensiuni: grosime 2cm sau 3cm

Travertin Classic Vein Cut

Lastra din Travertin Classic Vein Cut este un material chituit si cu finisaj mat pe care il puteti folosi pentru decorarea treptelor din interiorul casei dumneavoastra. Trepte din travertin classic la cel mai bun pret!

Dimensiuni: grosime 2cm

Dimensiuni: 30.5x61x1,2

Travertin Crema Vein Cut Lucios

Lastra din Travertin Crema Vein Cut Lucios este un material chituit si cu finisaj lucios pe care il puteti folosi pentru decorarea treptelor din interiorul casei dumneavoastra. Trepte din travertin crema la cel mai bun pret!

Dimensiuni: grosime 2cm

Travertin Yellow Vein Cut Lucios

Lastra din Travertin Yellow Vein Cut Lucios este un material chituit si cu finisaj lucios pe care il puteti folosi pentru decorarea treptelor din interiorul casei dumneavoastra. Trepte din travertin yellow la cel mai bun pret!

Dimensiuni: grosime 2cm sau 3cm

Travertin Walnut Mat

Lastra din Travertin Walnut Mat este un material chituit si cu finisaj mat pe care il puteti folosi pentru decorarea treptelor din interiorul casei dumneavoastra. Trepte din travertin walnut la cel mai bun pret!

Dimensiuni: grosime 2cm

 

Travertin Noce Vein Cut Lucios

Lastra din Travertin Noce Vein Cut Lucios este un material chituit si cu finisaj lucios pe care il puteti folosi pentru decorarea treptelor din interiorul casei dumneavoastra. Trepte din travertin noce la cel mai bun pret!

Dimensiuni: grosime 2cm sau 3cm