TREPTE MARMURA

Executam la comanda orice fel de trepte din marmura atat pentru interior cat si pentru exterior si avem la dispozitie o gama foarte mare de culori. Trepte marmura interior sau trepte marmura exterior pentru innobilarea cladirilor sau caselor private la cel mai bun pret!

Breccia Sarda

Breccia Sarda este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

Botticino Classico

Botticino Classico este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

Botticino Fiorito

Botticino Fiorito este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

Absolute Vein Cut

Absolute Vein Cut este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

Crema Nova

Crema Nova este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

Emperador Light

Emperador Light este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

Verde Guatemala

Verde Guatemala este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

Rainforest Green

Rainforest Green este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

Fior di Pesco

Fior di Pesco este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

Detalii

Grigio Carmico

Grigio Carmico este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

Dark Olive

Dark Olive este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

Emperador Dark

Emperador Dark este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rainforest Brown

Rainforest Brown este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

Rosso Alicante

Rosso Alicante este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

Cherry Levanto

Cherry Levanto este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

Absolute Cross Cut

Absolute Cross Cut si multe alte modele si ofertede trepte marmura si preturi promotionale doar la Rocas Decor! Alte oferte si preturi le puteti gasi la noi si in showroom-urile noastre din tara.

Nero Marquina

Nero Marquina este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

White Spider

White Spider este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

Bianco Carrara

Bianco Carrara este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

White Thassos

White Thassos este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

Sunny

Sunny este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!

Galala

Galala este unul dintre cele mai bune modele de placaje marmura la cel mai bun pret de pe piata. Contactati Rocas Decor pentru mai multe informatii si oferte!