TREPTE SI PERVAZE DIN TRAVERTIN IN TURDA

Trepte si pervaze din travertin in Turda. Producator de piatra naturala Hermes Stone va ofera trepte din travertin pentru scari la interior si exterior la preturi promotionale. Treptele de travertin si glafurile sunt o alegerea excelenta pentru placarea cladirilor, locuintelor, gardurilor. Avand un coeficient de absorbie foarte scazuta il face usor de intretinut si foarte rezistent in timp. Se poate asorta usor fie stil rustic sau clasic.

Confectionam treptele din travertin cu dimensiuni la cererea clientului. Putem furniza cantitati mari de  travertin online in termene foarte scurte.

Si intodeauna la cel mai bun pret pentru travertin in Turda.

Capacitatea noastra mare de productie ne permite sa executam atat  lucrari medii cat si mari. Suntem furnizorul  de trepte si glafuri de travertin de cea mai bună calitate pentru scări interioare sau exterioare. Gama variata de culori, stocuri mari, lvrarea rapida și cel mai bun preț pentru trepte si glafuri de travertin in Turda.

Piatra travertin este o roca foarte rezistenta si cu o absorptia scazuta. Insa pentru a te bucura pe termen lung de proiectul teu frumos ar fi indicat periodic impregnarea ei.  Gama noastră de impermeabilizanti ofera maxima protectia și rezistentă la pete,umiditate, apa, si eroziunea materialului pe termen lung. Astfel, o întreținere redusă.

Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de glafuri si trepte din travertin sau granit in Turda. Va putem face o oferta personalizata si montaj profesionist. Pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta!  Cumpare acum piatra travertin de calitate ! Livrare in toata tara in maxim 48 de ore.

cere oferta personalizata.

     Trepte si pervaze din travertin in Cluj Napoca