ANDEZIT

Andezit  Cluj este un material cu o frumusete aparte, este o alegere excelenta atunci cand dorim un pavaj rezistent in timp. In deozitele nostre veti gasi un stoc mare de placaje andezit fiamat, la cel mai bun pret de pe piata. Va invitam sa vizitari Showroom-urile noaste unde un consultat va ajuta sa va alegeti produsele dorite.

Antracit-ul poate fi prelucrat atat in forma fiamata(antiderapanta) cat si in forma mata sau lustruita, in diferite dimensiuni de placaje. Andezit-ul este ideal pentru placari exterioare sub forma de pavaje,dale sau pavele in curtea unei case. In diferite spatii publice va creste valoarea acelui spatiu din start. Antracit-ul adauga frumusete si naturalete oricarui proiect, oferind garantia unui ambient cu totul special. Piatra de Andezit este extrem de apreciat in arhitectura moderna.

In calitate de producator si importator de andezit fiamat, Hermes detine depozite in Cluj Napoca si Bucuresti. Avem stocuri mari  de placaje granit fiamat sau lostruit si placaje din andezit. Diferite dimensiuni si finisaje: fiamate, mate, periate sau lustruite. De asemenea dispunem de lastre mari de granit si andezit.

Prelucram la cerere pervaze, blaturi, trepte si contratrepte , glafuri interioare sau exterioare. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preturi competitive si promotii atractive.

cere oferta chiar acum !

Termen de executie scari si glafuri in 2-3 zile !

Mai multe modele de andezit la: ANDEZIT