PRODUSE PIATRA NATURALA HERMES

Piatra naturala decorativa pentru exterior de la Hermes Stones. Va punem la dispoziţie o gama larga şi variata de placii si lastre din piatra naturala . Hermes este specializat in prelucrarea de marmura si granit avand in dotare utilaje performante cu care  execute produse  la orice dimensiunea doresc clientii. Avem preturi mici  si termene de executie scurte.

Asiguram  masuratori si consiliere la clienti in vederea alegerii materialului potrivit.
Realizam pe comanda  trepte si contratrepte pentru scari interioare sau exterioare, inclusiv prin sabloane. Executam si montam   glafuri de interior sau exterior pentru ferestre. Masuram si montam profesional  blaturi pentru bucatarie sau baie.

Tot timpul avem pe stoc placaje marmura, travertin, calcar, granit, ardezie, andezit fiamat, pentru pardoseli, terase, pereti verticali sau seminee.  Vǎ oferim o mulţime de produse de buna calitate  la preţuri mici direct de la producator piatra decorativa.       cere oferta personalizata !

Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de marmura si granit in Cluj Napoca si in toata tara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora!  Executam lucrări de placare și pardosire, piatra naturala, marmură granit, travertin, andezit. Piatra naturala exterior de la Hermes.

Efectuăm și curățarea, tratarea și impermeabilizarea lucrărilor efectuate de noi!

Cel mai bun pret pentru ardezie, travertin, granit, marmura in Cluj Napoca ! Cumpare acum piatra decorativa de calitate !