TREPTE SI PERVAZE ANDEZIT

Trepte si pervaze andezit. Producator de andezit Hermes va ofera trepte din andezit pentru scari interior si exterior la preturi promotionale. Treptele de andezit sau glafurile e alegerea excelenta pentru placarea cladirilor, locuintelor, gardurilor. Avand un coeficient de absorbie foarte scazut il face usor de intretinut si foarte rezistent in timp. Se poate asorta usor fie stil rustic sau modern.

Treptele din andezit exterior poate fi de dimensiuni fixe sau de dimensiuni la cererea clientului. Putem furniza cantitati mari de trepte din andezit fiamat in termene foarte scurte. Si intodeauna la cel mai bun pret andezit. Capacitatea noastra mare de productie ne permite sa executam atat  lucrari medii cat si mari.   cere oferta acum.

Piatra andezit este o roca foarte rezistenta si cu o absorptia foarte scazuta (0,1%). Insa pentru a te bucura pe termen lung de proiectul teu frumos ar fi indicat periodic impregnarea ei.  Gama noastră de impregnanti ofera maxima protectia și rezistentă la pete,umiditate, apa, si eroziunea materialului pe termen lung. Astfel, o întreținere redusă.

Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de glafuri si trepte din andezit sau granit in Cluj Napoca si in toata tara. Va putem face o oferta personalizata si montaj pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora! Cel mai bun pret andezit,granit,marmura in Cluj ! Cumpare acum piatra decorativa de calitate !